Sayfalar

31 Ocak 2020 Cuma

FAMLY SINS - [CRAZYDAD]


   Janine ve Dener'in arasındaki evlilik devam etse de, artık birbirlerini sevmiyor, sadece çocukları için birlikte yaşıyorlardı. Janine mutluluğu dışarıda aramaya karar vermişti. dener ise mutluluğu çok yakında, evinin içinde bulmuştu.

FAMILY SINS 1
Janine ve Dener aralarının kötü olmasına rağmen kızları Katie için evli kalmaya devam ediyorlardı. Janine, Dener'in kendisini iş arkadaşı ile aldattığını öğrendikten sonra onu hala affetmemişti. Evdeki köpeğin saldırısından sonra Janine kendini daha azgın hissediyordu. Dener ise kızının güzel vücudunu yeni farketmişti.
OKUMAK İÇİN: tr.link/h8a1R
İNDİRMEK İÇİN: tr.link/PcE6




FAMILY SINS 2

Babasının vücuduna baktığını fark eden Katie, onu azdırmak için elinden geleni yapmaktadır. Bu sırada parkta köpeği gezdiren Janine yine azgın köpeğin saldırısına uğrar.
OKUMAK İÇİN: tr.link/HFDqG

İNDİRME LİNKİ :tr.link/sDgr9

FAMILY SINS 3
Katie, babasına bir mesaj verebilmek için odasına ensest bir çizgi roman bırakır. Çizgi romanı okuyan baba, kızını denemek için fırsat kollarken, köpeğin garip davranışlarından endişelenen Janine veterinere gider. Evde yalnız kalan baba ve kız yakınlaşırlar.

OKUMAK İÇİN: tr.link/LAzfb

İNDİRMEK İÇİN:tr.link/hdTWow






FAMILY SINS 4

Katie ve babası yeni ilişkilerinin tadını çıkarmaya başlamıştır. Janine ise veterinerden dönerken kocasının elemanlarından biriyle sokakta karşılaşır.


OKUMAK İÇİN: tr.link/Fsin4



FAMILY SINS 5

Janine, sokakta karşılaştığı, kocasının elemanı Fred'i baştan çıkarmaya çalışır. Bu sırada evde Dener ve Katie seksin doruklarına ulaşmaya devam etmektedir. Janine sonunda istediğini elde eder.


OKUMAK İÇİN: http://tr.link/FSin5





FAMILY SINS 6

Fred, patronunun azgın karısını saatlerdir hiç durmadan beceriyordu. Olgun kadın hayatında ilk kez böyle tatmin oluyordu. Katie ise babası ile yaşadığı bu yasak ilişkiden oldukça memnundu.


OKUMAK İÇİN: tr.link/FSIN6



FAMILY SINS 7
Janine, Fred'i evdekilerle tanıştırır. Bu sırada evdeki musluk arızası için Fred'in Amcası Jeremy'e ihtiyaç duyulur.

OKUMAK İÇİN: tr.link/FSIN7

23 Ocak 2020 Perşembe

LOVE ME TENDER [CRAZY DAD]

Oğluna oldukça düşkün olan Adriana, genç adamın bunu suistimal edeceğine ihtimal vermemişti.

LOVE ME TENDER 1
Annesi ile vakit geçirmeyi çok seve Mark, yüzme öğretme bahanesi ile Adriana'nın güzel vücuduna iyice yakınlaşır.
OKUMAK İÇİN: tr.link/Q4KNGh

LOVE ME TENDER 2
Mark yine annesinin zaaflarını kullanıp onu tuzağa düşürmüştü. Mastürbasyon ile başlayan oyun çok farklı bir yere doğru gidiyordu. Adriana neler yaptığına inanamıyordu.
OKUMAK İÇİN: http://tr.link/qaAAe

LOVE ME TENDER 3
Adriana oğlu Mark ile yalnız kalmamak için kardeşi Anna'yı çağırıyor. Ama Mark Anna'yı da olayın içine dahil etmek için elinden geleni yapıyor.OKUMAK İÇİN: https://tr.link/3J9ez
İNDİRMEK İÇİN: https://tr.link/1uO

LOVE ME TENDER 4
Artık Adriana oğlunun odasına gitmek sürekli bir bahane buluyordu. Artık dayanamayan kadın sonunda kıçını oğluna teslim etti.
OKUMAK İÇİN: tr.link/8l041s

13 Ocak 2020 Pazartesi

THE GRANDMA [CRAZYDAD]


    Achilles hiç istemediği halde büyükannesini ziyaret etmek zorundadır. Büyükannesini çok uzun zamandır görmemiştir ve hakkında hiçbir şey bilmiyordur.

THE GRANDMA 1

İstemeyerek geldiği misafirlikte Zaman nasıl geçecek diye düşünürken büyükannesi onu ilaçlarını almak için eczaneye gönderir. Eczacı yanlışlıkla büyükannenin ilaçları yerine afrodizyak etkili ilaçlar verince olanlar olur.

OKUMAK İÇİN: tr.link/cj4R İNDİRMEK İÇİN: tr.link/QRf

THE GRANDMA 2

Büyükanne kendine geldiğinde çok pişman olmuştur. Bütün bunları nasıl yaptım diye düşünürken torunu tekrar ilaçları verir.
OKUMAK İÇİN: tr.link/gdma2

THE GRANDMA 3

Büyükanne artık torununun bağımlısı olmuştur. Ancak Achilles'in eve gidip annesi ile ilgili planlarını hayata geçirmesi gerekmektedir.

FAMLY SINS - [CRAZYDAD]

   Janine ve Dener'in arasındaki evlilik devam etse de, artık birbirlerini sevmiyor, sadece çocukları için birlikte yaşıyorlardı. J...